Wie zijn wij

Wij zijn Renske Meijer en Joost Jongejan.

Renske heeft na haar VWO diploma de opleiding tot verloskundige gedaan in Turnhout. Na haar diploma behaald te hebben, heeft zij gewerkt in de eerste-lijn en is na een aantal jaar overgestapt naar de tweede-lijn. Hier heeft zij haar diploma tot klinisch verloskundige behaald en zij werkt nu ruim 10 jaar in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp.

Renske liep al langer rond met het idee om les te geven in het werkveld. Zij heeft samen met collega’s een miniMOET opgezet en heeft daarvoor een EUsim training gevolgd. Deze training wilde zij uitbreiden en is een NLS, PBLS en BLS training gaan doen. Hier is zij nu full instructor voor.

Joost heeft na zijn havo diploma de MAS gedaan en daarna de HAS, vanuit deze opleiding is hij in het werkveld gekomen en is na 4  jaar de lerarenopleiding gaan doen. Hij is inmiddels meer dan 10 jaar leraar, eerst docent dierverzorging en daarna docent biologie.  in April 2019 is hij EHBO instructeur geworden via de EFR opleiding. Vanuit zijn passie voor lesgeven is hij samen met Renske het bedrijf Hart voor leven begonnen.